HR Professional

Roermond, Nederland Beschikbaar vanaf: 25 maart 2020 Beschikbaar voor 20 uren per week Dienen de werkzaamheden op locatie te worden uitgevoerd?: Ja Dienstverband: Uitleen €60 / uur
Uitleen
Human Resource Management (HR)
Contact

Stuur bericht

Dit contactformulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.

We bieden andere bedrijven ondersteuning, advisering, facilitering en uitvoering in gehele HR proces. Van indienst tot uitdienst van een medewerker om ervoor te zorgen dat de medewerker op het juiste moment op de juiste plek zit en de organisatie dus maximaal gebruik kan maken van diens capaciteiten. Met vragen over verzuim, ontwikkeling, coaching, verbetertrajecten, vacatures, indiensttreding, doorstroom, uitdiensttreding, HR processen opzetten/inrichten, HR beleid maken, opzetten van HR instrumenten (salarisgebouw, functiehuis, ontwikkelcyclus) kunnen organisaties bij ons terecht.

Verder verzorgen we ook de werving & selectie voor bedrijven (recruitment) om te zorgen dat de vacature door de juiste medewerker wordt ingevuld die past binnen de cultuur van de organisatie.

We ontzorgen andere bedrijven met onze expertise en zijn ook op inhuurbasis inzetbaar. Op incidentele basis of op projectbasis.

Locatie