Videograaf

Roermond, Nederland Beschikbaar vanaf: 4 maart 2020 Dienstverband: Freelance €€ 35,- / uur
Freelance
Creatief & Design
Contact

Stuur bericht

Dit contactformulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.

Bedrijfsvideo’s
Vertel je verhaal met een bedrijfsvideo. De kijker komt zo binnen enkele minuten meer te weten over jouw bedrijf, dienst of product en wat dit zo uniek maakt. Bedrijfsvideo’s zijn het middel om de kijker en potentiële klant een mooie indruk te geven van uw bedrijf of uw product. Meerdere korte bedrijfsvideo’s kunnen uw vindbaarheid en bereik in de zoekmachines en op sociaal media enorm vergroten.

Video Interview
Tijdens een video interview ga je dieper in op de dienst of het product jouw bedrijf aanbiedt. Je vertelt op jouw manier wat de drijfveren zijn om dit de product of dienst aan te bieden. Je kunt je, via een video, op een persoonlijke en professionele manier presenteren aan jouw doelgroep.

Video Testimonials
Laat anderen, via een video, vertellen wat zij van je bedrijf, product of dienst vinden. De beste ambassadeurs zijn jouw tevreden klanten. Een win-win situatie: je bedrijf staat in het zonnetje en je klant krijgt ook nog een gratis exposure.

Instructie Video
Leg mensen uit hoe iets werkt met behulp van een instructievideo. Op deze manier worden instructies beter begrepen en onthouden.

Event Video
Geef, met behulp van een video, een korte sfeerimpressie van een afgelopen evenement of een aankondiging voor een aankomend evenement. Zo komt jouw bedrijf, dienst of product weer even in de picture bij de mensen die aanwezig waren of kan je een aankomend evenement promoten.

Employer Branding Video
Versterk je werkgeversmerk. Geef een korte impressie van een werkdag bij jouw bedrijf of laat huidige medewerkers, in een video, zelf aan het woord. Laat ze vertellen over de ervaringen met het werken binnen je bedrijf. Tevreden medewerkers kunnen je bedrijf maken, laat ze de goede ervaringen delen met de wereld via een leuke sympathieke video.

 

 

Locatie