Werken zonder KVK inschrijving.

Samen met onze partner Sportverloning.nl (niet alleen voor freelancers in de sport) zorgen wij ervoor dat ook mensen zonder bedrijf gebruik kunnen maken van personnelly.nl om hun capaciteit met andere te kunnen delen. Sportverloning.nl is voor alle branches inzetbaar en heeft al meer dan 16.500 mensen, die staan ingeschreven en zich laten factureren via sportverloning.nl

Over Sportverloning.nl

Sportverloning.nl is in 2012 gestart om de groeiende groep freelancers van dienst te zijn en tegemoet te komen aan de behoefte om te werken zonder vast contract en onder eigen regie. Sportverloning.nl verzorgt de administratie en zekerheden voor freelancers, maar is niet betrokken bij de voorwaarden die de freelancer met zijn of haar opdrachtgever afspreekt. Sportverloning.nl verzorgt deze service voor inmiddels ruim 16.500 ingeschrevene die goed en veilig willen werken.

Bestaande oplossingen

Oplossingen gericht op werkgevers/ opdrachtgevers zodat freelancers zelf de regie kunnen nemen, zonder oplossingen om risico’s en administratie goed te regelen, voor de freelancer die zelfstandig wil werken te ondersteunen in alle aspecten van freelancen, zonder de eigen regie te verliezen.

Denk hierbij aan

  • Administratie verplichtingen
  • Goed verzekerd werken
  • Oneigenlijk gebruik van fiscale faciliteiten
  • Risico’s op late betaling
  • Betalingsverplichting voor btw & IB garanderen

Met de sterke groei van freelancers worden de onzekerheid die gig-werkers hebben en het ontzorgen van mensen die als zelfstandige willen werken groter. Ze kunnen echter de administratie en zekerheid eenvoudig regelen met Sportverloning.nl.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Sportverloning.nl ontzorgt door te factureren en te verlonen en zekerheden te faciliteren voor freelancers. We zijn niet betrokken bij de voorwaarden die de freelancer met zijn of haar opdrachtgever afspreekt. Zo houdt de freelancer de volledige regie over zijn/haar opdrachten. We regelen altijd alle verplichte belastingen en dragen deze voor de freelancer af door de freelancer als fictieve werknemer op onze loonlijst te plaatsen zodat we de verplichte belastingen via voorheffing kunnen inhouden om verrassingen achteraf te voorkomen. We bieden volledige regie in voorwaarden die de freelancer zonder extra kosten kan kiezen, zoals sparen en pensioen. Ook door slimme samenwerking met verzekeraars bieden we eerlijke en goede oplossingen waar freelancers behoefte aan hebben, zoals arbeidsongeschiktheid of bedrijfsaansprakelijkheid. We doen dit transparant en eerlijk waarbij we een vaste commissie over de factuur rekenen van 5 procent.

Integratie met Personnelly

Geef bij het beschikbaar stellen van capaciteit aan dat je via onze partner gefactureerd wilt gaan worden en laat je KVK nummer leeg. Wij sturen jou gegevens door naar Sportverloning.nl en zij nemen contact met je op om alles in orde te maken. Nadat wij de gegevens retour krijgen vullen wij jou profiel verder aan waar nodig.